Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте, аз съм Георги говорих с Илиян в неделя, но стара информация съм имал за часа и не можах да дойда.
    Ще се опитам тази неделя да дойда, че от лятото не съм играл и имам голямо желание.

Comment

• колко сме на брой ?
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

• хо - хо
        Изненада
        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Баскетбол в неделя

За неделя какво става? Ще се събирате ли да играете? Часа същия ли е?
          Пишете, за да знам, че ще пътувам събота и неделя. Да предвидя кога да се прибера.

Comment

• Да, в неделя ЩЕ се играе от 19:30 часа на Локомотив.
            Добре дошли са всички
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• колко души ще сме горе-долу ,втори път.да знам дали и аз да търся хора ?
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Добре, ще гледам да дойда.

Comment

• Батки аз отпадам поне в близкия месец,имам си здравословни проблеми сори.Пожелавам ви
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• И аз се отказвам за момента. Напролет, ако все още се събирате и ви трябват играчи може да се включа. Успешни игри
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• Вчера много добра игра направихме ... щастлив съм и се радвам, че се събрахме ...
                      Дано тази неделя, пак

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Батки аз отпадам поне в близкия месец,имам си здравословни проблеми сори.Пожелавам ви
                        Старост Нерадост.

ПП. Майтапя се дано бързо да се оправиш.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• в неделя колко сме на линия? аз ще съм с двамата младежи от миналата неделя.
                          Alfa Romeo Corsswagon
                          Aprilia Tuono RSV

Comment

• За сега съм на линия

Comment

• От вторични източници, разбрах, че и Дамян ще дойде с някъв негов човек, аз и Марто сме си редовни ... предполагам Оги и Евгени ... и ето ти ги 10
                              Пък предполагам и някой друг ще дойде и ... добре дошли

Comment

• Би реди фор томорау, гайс !

Comment

Working...
                                X